Foredrag for dig, der står ved en skillevej

STOP OP – og kom videre?

Hvad gør du, når du står ved en skillevej – med ingen eller kun en vag fornemmelse for, i hvilken retning du skal gå? Har du har et stærkt ønske om at gøre en forskel, men ved ikke hvordan? Går du rundt med en voksende følelse af utilfredshed? Samtidig med at du har svært ved at handle og se muligheder?

I foredraget får du flere forskellige værktøjer til, hvordan du skaber ro, nærvær og balance samt tid til refleksion. Og dermed får energi og overskud til at skifte spor og arbejde dedikeret med det, du finder meningsfuldt.

Du får også baggrunden for, hvorfor lige præcis ro, nærvær og balance er nøglen til at skabe de forandringer, du drømmer om.

Foredraget tager udgangspunkt i min guide “STOP OP – og kom videre” og har en praktisk tilgang til og eksempler på, hvordan du støtter dig selv i processen.

Skriv til mig. Så ringer jeg dig op for nærmere aftale om tidspunkt, indhold og pris

Kombinér foredrag med minihoroskoper

Ønsker du et foredrag for en lille gruppe på 4-6 personer, kan foredraget med fordel kombineres med en minitydning af deltagernes personlige horoskoper.

En minitydning vil fx kunne give dig svar på, hvordan og i hvilke situationer du får en oplevelse af ro og nærvær. Hvad der giver dig mening, energi og glæde. Hvad du er kommet for at bidrage med.

Det vil være helt op til dig og de øvrige deltagere, hvilket tema I gerne vil have fokus på.

Skriv til mig, så ringer jeg dig om for nærmere aftale om tidspunkt, indhold og pris

Kontakt mig

Vil du høre mere om foredrag? Skriv til mig, for at høre mere om indhold og pris. 

Download min gratis guide

Få min guide “STOP OP – og kom videre” og få inspiration til, hvordan du ved hjælp af refleksion, ro, nærvær og balance skaber energi og overskud til at skifte spor, gå i en ny retning og arbejde dedikeret med det, du finder meningsfuldt.

Få inspiration til...

hvordan du ved hjælp af refleksion, nærvær og balance skaber energi og overskud til at skifte spor, gå i en ny retning og arbejde dedikeret med det, du finder meningsfuldt. 

Tilmed dig mit nyhedsbrev og få min guide “STOP OP – og kom videre”