Life coaching i Roskilde

Få sat handling bag ordene

Det er vigtigt for dig at kunne holde den nye kurs. Men du ved også, at det bliver svært uden støtte. Som life coach hjælper jeg dig til at finde nye veje og løsninger, der virker for dig. Ved hjælp af åbne spørgsmål, der lægger op til refleksion, hjælper jeg dig til at se muligheder og finde ind til ukendte ressourcer.

Få life coaching i Roskilde. Jeg arbejder fra min base i Jægerspris, og tilbyder life coaching sessioner i Roskilde og resten af landet. Ved lange afstande, kan sessionerne foregå over telefon.

Bliv ringet op til en gratis samtale, for at høre mere om dine muligheder for life coaching i Roskilde.  

Life Coaching - Resursetanken

Find modet og energien

Life coaching er for dig, der er gået i stå i hverdagen. Du har opnået meget af det, du drømte om, men alligevel er du ikke tilfreds. I stedet føler du dig fanget i hverdagens trummerum. Du befinder dig midt i livet og ønsker at skifte spor, at lægge dit liv om og give det nyt indhold. Men hvordan fører du den beslutning ud i livet?

Jeg hjælper dig med at få mod og energi til at skifte spor, så du kan begynde på et nyt kapitel i dit liv.

Life Coaching når du er midt i livet

Står du midt i livet og føler dig fanget i hverdagens trummerum? Med life coaching hjælper jeg dig med at reflektere over, hvad der er vigtigt for dig, hvad der giver glæde og mening. Hvad er din vision for fremtiden, og hvad ønsker du at opleve og bidrage med?

Det kan være, du drømmer om et karriereskifte eller en livsstilsændring, men mangler mod til at tage springet. Måske er du i tvivl, om det overhovedet kan lade sig gøre. Måske er du bange for, hvad andre vil tænke. Måske har du allerede besluttet at skifte spor midt i livet, men savner overblik over, hvordan du fører din beslutning ud i livet. Jeg hjælper dig med at få overblik og finde modet til at realisere den livsændring, du drømmer om.

Life Coaching - Resursetanken
Life Coaching - Resursetanken

Hvordan kan jeg hjælpe dig med coaching?

Jeg giver dig personlig sparring og hjælper dig med at komme videre i dit liv. Står du ved en skillevej, får du støtte til at vælge den vej, der giver størst glæde og mening for dig.

Jeg hjælper dig med at slippe negative tanker og følelser og ændre de handlemønstre, der står i vejen for dine drømme. Sammen kaster vi lys på dine styrker, kompetencer og den livserfaring, som er dit fundament på vejen til dit nye mål.

Jeg er din guide, når du skal finde frem til de løsninger, der passer til dig og din personlighed. Igennem forløbet får du støtte til at bevare motivationen mod dit mål. Et forløb på 2-3 sessioner over et par måneder er ofte det, der skal til, for at sætte den rette kurs.

Efter et coaching forløb hos mig:

Hvordan er et coaching forløb?

Før et coaching forløb hos mig har vi en uforpligtende samtale. Her taler vi om dine forventninger, hvad du gerne vil have ud af forløbet, og om hvordan coaching kan hjælpe dig.

Under forløbet har vi fokus på nuet og din fremtid. Jeg hjælper dig til at nå dine mål og skabe de livsændringer, du drømmer om. I forløbet taler vi om de ressourcer, du allerede har, samt hvilke kompetencer du måske mangler for at kunne nå dit mål. Jeg stiller dig åbne spørgsmål, som lægger op til refleksion. På den måde hjælper jeg dig til at se nye muligheder, blive opmærksom på skjulte ressourcer og styrke din tro på dig selv.

Life coaching

Bestil en eller flere sessioner med life coaching. Inden den første session tager vi en snak om dine forventninger, og hvordan jeg kan hjælpe dig. Så er vi begge godt klædt på til det første møde.

1 session

750 kr.

1 session á 1-1 1/2 time

3 sessioner

1.750 kr.

Spar 500 kr.

Få en tydning af dit horoskop

Vil du have endnu dybere indsigt i dit liv? Et personligt horoskop giver dig et unikt indblik i, hvem du er som person, dine evner og muligheder. Ved at kombinere et personligt horoskop og årshoroskop med life coaching får du hjælp til både din personlige og din spirituelle udvikling.

Denne kombination er en unik mulighed for at komme dybere og opnå større indsigt i, hvordan du opnår en større glæde og tilfredshed i dit liv.

Hvad er life coaching?

Coaching bruges i mange sammenhænge, både inden for sportens verden, erhvervslivet samt personligt og privat. Life coaching har fokus på det hele menneske og er for dig, der ønsker hjælp til en livsændring, eller som igennem længere tid ikke har været i stand til at nå dine mål, eller lede dit liv i den ønskede retning. Kort fortalt hjælper coaching dig med at fjerne de barrierer – dvs. uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre – som forhindrer dig i at leve det liv, du drømmer om.

Jeg anbefaler, at du vælger en coach, der har erfaring med dine udfordringer, eller som du på anden måde har tillid til. Jeg hjælper især mennesker midt i livet, som ønsker at skifte spor, og som ofte har en spirituel tilgang til livet.

Få inspiration til...

hvordan du ved hjælp af refleksion, nærvær og balance skaber energi og overskud til at skifte spor, gå i en ny retning og arbejde dedikeret med det, du finder meningsfuldt. 

Tilmed dig mit nyhedsbrev og få min guide “STOP OP – og kom videre”