Minihoroskop

Personligt horoskop - Resursetanken

Få et øjebliksbillede med et minihoroskop

Står du over for et svært valg, et akut problem eller en situation, du ikke kan overskue eller har svært ved at takle?

Et minihoroskop er for dig, der har brug for overblik i en situation, hvor du er i tvivl om, hvad du skal vælge. Et minihoroskop giver et øjebliksbillede af din situation.

Hvordan kan jeg hjælpe dig

Med en tydning af dit horoskop kan jeg hjælpe dig med at få overblik over din situation lige her og nu. Et minihoroskop er således et øjebliksbillede. Har du fx overvældende mange opgaver, der kræver din stillingtagen, kan jeg hjælpe dig med at finde ud af, hvad du skal fokusere på, og hvordan du også kan skabe rolige øjeblikke i din hverdag. Måske har du brug for hjælp til et akut problem, som du ikke ved, hvordan du skal løse. Måske står du overfor et svært valg, der har afgørende betydning for din fremtid.

Dit personlige horoskop fortæller om dit forhold til fx job, kærlighed, familie og venner – alt det, der handler om din hverdag.

Spørgsmål fra dig kunne fx være, om et jobskifte vil være det rigtige valg for dig lige nu, eller om en afklaring af din boligsituation er nært forestående. Du kan også have brug for at vide, om nu er et godt tidspunkt, hvis du gerne vil i gang med en ny uddannelse.

Hvad er et minihoroskop?

Et minihoroskop er en mindre version af et personligt horoskop. Under minitydningen fokuserer jeg på 1-2 temaer udvalgt af dig og kikker 2-3 måneder frem i tiden.

Et minihoroskop hjælper dig til større selvindsigt og styrker dig i at være lige præcis den, du er. Giver dig indsigt i dine muligheder, udfordringer og ressourcer. Horoskopet er et øjebliksbillede og fungerer som din guide, når du står overfor en akut situation eller et svært valg, der har afgørende betydning for din fremtid. Du kan fx have brug for en afklaring omkring din boligsituation eller et jobskifte.

Hvis du ikke tidligere har fået en tydning af dit horoskop, er et minihoroskop en god måde til at finde ud af, om det overhovedet er noget for dig.

Bestil et minihoroskop

Har du brug for hjælp her og nu? Bestil et minihoroskop, og jeg hjælper dig videre. Når du bestiller, skal du oplyse fødselsdato, fødselstidspunkt og fødeby. Tydningen af dit horoskop varer 30 minutter, inkl. spørgsmål. Jeg ringer dig op på det aftalte tidspunkt.

Minihoroskop

400 kr.

pr. telefon á 30 minutter

Bestil en fuld tydning

Et minihoroskop er et øjebliksbillede. Med en fuld tydning af dit personlige horoskop får du endnu dybere indsigt i, hvem du er som person, dine evner og muligheder. Årshoroskopet er en hjælp til dig, der ønsker at prioritere dine aktiviteter i det kommende år og lægge en personlig handlingsplan.

Hvem er jeg som astrolog?

Når jeg som astrolog præsenterer dig for dit horoskop, lægger jeg vægt på en god dialog. Et horoskop indeholder uendelig mange svar. Dine spørgsmål og input undervejs er derfor vigtige, for at jeg kan give dig den bedste vejledning.

Som astrolog ser jeg det som min opgave at give dig nogle redskaber, du hurtigt kan anvende i din hverdag. Samt at bibringe dig en ny forståelse af, hvad du indeholder, og hvad du kan bidrage med.

Stjernetegn og betydningen for dit horoskop

Stjernetegnet du er født i betyder, at solen stod i det pågældende stjernetegn på himlen, da du blev født. Solen flytter sig rundt hele året i samme tempo, og stjernetegn kan derfor altid bestemmes ud fra den dato, du er blevet født.

I et horoskop kigger man på alle stjernetegn. Og altså ikke kun det stjernetegn du er født i. Dit eget stjernetegn er dog det, der fortæller mest om, hvem du er som person. F.eks. dit adfærdsmønster, styrker og væremåde. 

Hvad er en astrolog?

En astrolog læser himmellegemernes indvirkning på menneskelivet. Astrologen tyder planeternes (herunder solens og månens) placering i forhold til jorden på et givent tidspunkt (en betydningsfuld begivenhed som f.eks. din fødsel). En astrolog opstiller et horoskop, som viser planeternes placering i stjernetegn og livsområder, og giver svar på dine spørgsmål

Få inspiration til...

hvordan du ved hjælp af refleksion, nærvær og balance skaber energi og overskud til at skifte spor, gå i en ny retning og arbejde dedikeret med det, du finder meningsfuldt. 

Tilmed dig mit nyhedsbrev og få min guide “STOP OP – og kom videre”