Har du modet til at handle på dine drømme?

Drømme kan vi alle – ikke mindst dagdrømme. Men at handle på vores drømme er straks en anden sag. Hvorfor?

Jeg har egentlig altid haft en god fornemmelse for, hvad jeg ville, og hvad der var rigtigt for mig at gøre, og jeg har gang på gang fået bekræftet, at når jeg gik efter det, der trak i mig, så kom der i sidste ende også noget godt ud af det.

Det har ført mig vidt omkring, både geografisk og følelsesmæssigt og givet mit liv indhold, nærvær og kærlighed.

Først i de senere år er det gået op for mig, at min evne til at følge min intuition og mit hjerte faktisk er en gave, der ikke er alle forundt.

Nye drømme er fravalg af gamle, udtjente drømme

Når det handler om at holde sig til og vælge til, er det jo nemt nok for de fleste. Værre er det, når du skal vælge fra og give slip på noget, der engang var hjerteblod – et job, en ven, en sag, en partner.

Følelsen af dårlig samvittighed, at være dig selv nærmest eller svigte nogen eller noget er svær at komme udenom. Skulle du have kæmpet noget mere, givet det en chance til? Var du for utaknemmelig, utålmodig, egoistisk, eventyrlysten?

Men følelsen af træthed og utilfredshed ved udsigten til at skulle blive i noget, du ikke længere brænder for, er bare mange gange værre.

Er motivationen i top?

”Du ved, hvad du har. Du ved ikke, hvad du får” har aldrig været mit motto. Det har dog været vigtigt for mig at indse gaven i det, for jeg har da indimellem følt, at jeg skilte mig ud. At jeg sådan lidt indirekte gjorde mig bemærket. Og det er så ikke lige mig.

Jeg oplever også, at de opgaver, der trækker i mig, bliver mere og mere udfordrende, som tiden går.

Det er derfor blevet nemmere for mig at forstå, hvorfor nogle fristes til at ignorere deres drømme og lader deres idéer og planer blive liggende i skuffen. Også jeg har følt mig fristet.

Det kræver mod at kaste sig ud i nye projekter og gå i en ny retning, især når det betyder, at du for en periode skal give slip på det trygge og kendte. At du skal gå dine egne veje og måske skille dig ud fra dem, du normalt sammenligner dig med.

Det kræver ganske enkelt, at du er topmotiveret. Det synes du sådan set også, du er. Alligevel er der et eller andet, der halter. Ellers var du jo ikke havnet her på siden.

Bag ved enhver drøm ligger der et ønske om at opnå en bestemt følelse. Det kan være en følelse af glæde, tilfredshed, ro, nærvær, mening, osv. Det er den følelse, du skal have fat i, og som skal stå lysende klar for dig – bøjet i neon. Det er her du finder motivationen og drivkraften.

Hvordan finder du drivkraften og motivationen? Hent inspirationen i indlægget “Skab klarhed”

Som coach og astrolog hjælper jeg dig, der ønsker at ændre retning i livet. Hjælper dig til at finde styrken og modet i processen. Hjælper dig til at føle dig hel, målrettet og nyskabende.

Mars i dit personlige horoskop fortæller, hvad der giver dig energi, hvad der kan få dig til at gå gennem ild og vand, hvilken type job der giver den største mening for dig.

Del dette indlæg

Få inspiration til...

hvordan du ved hjælp af refleksion, nærvær og balance skaber energi og overskud til at skifte spor, gå i en ny retning og arbejde dedikeret med det, du finder meningsfuldt. 

Tilmed dig mit nyhedsbrev og få min guide “STOP OP – og kom videre”