Få sat ord på din indre stemme

Med et personligt horoskop bekræfter jeg din indre stemme. Siger det højt, du næsten ikke tør lytte til, tør tro eller håbe på. Horoskopet fortæller, hvad du er dygtig til, hvad der giver dit liv mening, hvad der giver dig glæde. Årshoroskopet giver dig overblik. Hvad er vigtigt for dig at gøre lige nu, i morgen, til næste år? Hvor skal du begynde? Hvad må vente?

Horoskop i Hillerød

Få en tydning af dit horoskop i Hillerød. Jeg arbejder fra min base i Jægerspris, og tilbyder tydning i Hillerød og resten af landet. Ved lange afstande, kan sessionerne foregå over telefon.

Bliv ringet op til en gratis samtale, for at høre mere om dine muligheder for en tydning af dit horoskop i Hillerød.  

Personligt horoskop i Hillerød

Personligt horoskop - Resursetanken

Få indsigt og overblik med et personligt horoskop

Opnå større glæde i dit liv med et personligt horoskop. Et personligt horoskop hjælper dig til større selvindsigt og styrker dig i at være lige præcis den, du er. Giver dig indsigt i dine muligheder, udfordringer og ressourcer.

Et personligt horoskop giver dig et unikt indblik i, hvem du er som person, dine evner og muligheder. Horoskopet fungerer som din guide, når du står overfor svære valg, der har afgørende betydning for din fremtid. Med et personligt horoskop kan jeg fx vejlede dig til at finde svar på følgende spørgsmål:

Årshoroskop i Hillerød

Få svar på det kommende år med et årshoroskop

Et årshoroskop giver dig et overblik over dit liv lige nu, og hvad du kan forvente af det kommende år. Med et årshoroskop får du hjælp til at prioritere dine aktiviteter i det kommende år og lægge en personlig handlingsplan.

Et årshoroskop kan fx hjælpe dig med at få svar på følgende spørgsmål:

Personligt horoskop - Resursetanken

Inden du får et personligt horoskop, tager vi en gratis og uforpligtende samtale. Sammen finder vi ud af, om det er mig, der skal hjælpe dig.

Hvad er et personligt horoskop

Dit personlige horoskop fortæller om dit forhold til fx job, kærlighed, familie og venner – alt det, der handler om din hverdag.

Men det personlige horoskop tydes også psykologisk og giver dig vigtige oplysninger om muligheder for personlig vækst. Hvor oplever du udfordringer og begrænsninger, og hvad er du kommet for at lære. Hvad kan du med glæde hjælpe eller bidrage med.

Sidst, men ikke mindst er der det spirituelle tydningsniveau, der handler om indre glæde, livets mening, skaberkraft og livsformål.

Hvad er et årshoroskop

Dit årshoroskop fortæller dig om, hvad du kan forvente af det kommende år og gør det muligt for dig at skabe overblik og lægge en personlig handlingsplan.

Årshoroskopet støtter dig i svære valg og fortæller dig, hvor du med fordel kan yde en ekstra indsats for at komme i mål med dine planer. Om du vil møde modstand eller velvilje fra dine omgivelser, og hvordan du takler det. Endelig hjælper et årshoroskop dig til at acceptere det, du ikke kan ændre på.

Få et horoskop

Bliv ringet op til en gratis og uforpligtende samtale om et horoskop. Vælg mellem et personligt horoskop alene eller kombiner med et årshoroskop.

Personligt horoskop

900 kr.

1 session á 1 1/2 time

Personligt og årshoroskop

1.200 kr.

1 session á 2 timer

Personlig sparring

Har du brug for støtte til at realisere dine planer? Ved at kombinere et personligt horoskop og årshoroskop med life coaching får du hjælp til at sætte handling bag ordene og sætte skub i både din personlige og spirituelle udvikling.

Hvem er jeg som astrolog?

Når jeg som astrolog præsenterer dig for dit horoskop, lægger jeg vægt på en god dialog. Et horoskop indeholder uendelig mange svar. Dine spørgsmål og input undervejs er derfor vigtige, for at jeg kan give dig den bedste vejledning.

Som astrolog ser jeg det som min opgave at give dig nogle redskaber, du hurtigt kan anvende i din hverdag. Samt at bibringe dig en ny forståelse af, hvad du indeholder, og hvad du kan bidrage med.

Stjernetegn og betydningen for dit horoskop

Stjernetegnet du er født i betyder, at solen stod i det pågældende stjernetegn på himlen, da du blev født. Solen flytter sig rundt hele året i samme tempo, og stjernetegn kan derfor altid bestemmes ud fra den dato, du er blevet født.

I et horoskop kigger man på alle stjernetegn. Og altså ikke kun det stjernetegn du er født i. Dit eget stjernetegn er dog det, der fortæller mest om, hvem du er som person. F.eks. dit adfærdsmønster, styrker og væremåde. 

Hvad er en astrolog?

En astrolog læser himmellegemernes indvirkning på menneskelivet. Astrologen tyder planeternes (herunder solens og månens) placering i forhold til jorden på et givent tidspunkt (en betydningsfuld begivenhed som f.eks. din fødsel). En astrolog opstiller et horoskop, som viser planeternes placering i stjernetegn og livsområder, og giver svar på dine spørgsmål

Få inspiration til...

hvordan du ved hjælp af refleksion, nærvær og balance skaber energi og overskud til at skifte spor, gå i en ny retning og arbejde dedikeret med det, du finder meningsfuldt. 

Tilmed dig mit nyhedsbrev og få min guide “STOP OP – og kom videre”