Hvordan er det lige med jordforbindelsen?

Min jordforbindelse at forstå.

Jeg havde beskæftiget mig med astrologi i flere år, da jeg besluttede mig for at tage en coach uddannelse.

Spørgsmålet var derfor, om jeg skulle kombinere de to ting. Først var jeg ikke i tvivl, og så alligevel.

En hel del flere vil vælge at gå til en coach med deres problemer, fremfor en astrolog. Og hvor fedt er det lige at udelukke en masse kunder på forhånd på grund af fordomme overfor astrologer og den alternative verden?

Så spurgte jeg mig frem, og langt de fleste rådede mig til at kombinere de to fag. For det var jo det, der var unikt ved mig.

Og selvfølgelig skulle det være sådan. Hvis jeg ikke kan stå inde for mig selv, kan jeg jo heller ikke hjælpe andre til at gøre det samme.

 

Spiritualitet er, hvad vi gør det til

Dermed indrømmer jeg også, at spiritualitet hverken har været eller er ligetil for mig.

Min største frygt har været at blive opfattet som værende ekstrem, bedrevidende og frelst. Og ikke mindst at blive betraget som en, der helt havde mistet jordforbindelsen.

Og så har jeg det svært med, at nogen tager patent på sandheden. Og så er det sådan set ligegyldigt, om det handler om varer, ledelsesstil, religion eller spiritualitet.

Jeg har dog aldrig været i tvivl om, at der er mere mellem himmel og jord, end det som er umiddelbart synligt for de fleste.

Og uanset hvad du og jeg bekender os til, så er det først og fremmest med det formål at finde frem til det, der er sandt for henholdsvis dig og mig – når livet skal leves.

 

Jordforbindelsen er det helt centrale

For det skal det jo – livet. Leves her på jorden, hvor der er masser af opgaver at tage fat på. Jeg har mine opgaver, og du har dine.

At hjælpe andre som astrolog og coach er min opgave. Jeg hjælper mennesker til at fungere i den fysiske verden, fx i forhold til økonomi, parforhold, job og børn.

Det er herfra vores personlige udvikling udspringer, og sammen med livskriser modner os og baner vejen for at gå efter vores drømme og længsler.

Jordforbindelsen er således ikke kun det helt centrale i mit arbejde, men for os hver især, når vi skal forstå os selv og finde vores vej i livet.

Neptun i horoskopet repræsenterer bl.a. det spirituelle, det intuitive og det kreative, især musik, poesi, dans og alle former for billedkunst.

Det livsområde, hvori Neptun er placeret i dit horoskop, er din forbindelse til universet og den spirituelle verden.

I den første del af livet vil dette livsområde dog som oftest være præget af forvirring, kaos og måske svigt og smerte.

Der vil være en lektie, der skal læres – nogle erfaringer der skal gøres – før du for alvor kan gøre brug af din intuition og de beskeder, som universet har til dig.

Del dette indlæg

Få inspiration til...

hvordan du ved hjælp af refleksion, nærvær og balance skaber energi og overskud til at skifte spor, gå i en ny retning og arbejde dedikeret med det, du finder meningsfuldt. 

Tilmed dig mit nyhedsbrev og få min guide “STOP OP – og kom videre”