Hverdage

Hvor mange hverdage er der i dit liv?

Jeg har en god bekendt, som jeg indimellem vender verdenssituationen med. Hun gør ikke meget væsen af sig. Faktisk er hun beskedenheden selv.

Det har hun bestemt ikke nogen grund til. Hun har oplevet mere end de fleste. Ikke den slags oplevelser, man skriver om i aviserne og underholder med til selskaber. Det kan jeg ikke benægte.

Men det er også lige meget, fortæller hun, for i virkeligheden holder hun mest af hverdagen.

En kunde fortalte mig på et tidspunkt, at han elskede at rejse, men det gjorde hans kone ikke. Men ofte ser verden også bedre ud på Tv, og så undgår jeg at blive skuffet over, hvordan Niagara Falls i virkeligheden ser ud, tilføjede han.

To mennesker, der på hver deres måde holder af og får det bedste ud af hverdagen.

To mennesker, der på hver deres måde tillægger hverdagen værdi.

Hvor ligger dit fokus?

Men hverdage er jo bare hverdage, tænker du måske – og går i gang med at finde ud af, hvad du skal lave i din næste ferie. Ikke et ondt ord om ferie, men går du lige så meget op i at udvælge og planlægge, hvad du skal bruge din hverdag på?

Bare en gang imellem?

For de fleste mennesker består årets 365 dage af ca. 220 hverdage, så det er måske værd at overveje, om de ikke fortjener langt mere opmærksomhed.

Har du for nylig stillet dig selv nogle af følgende spørgsmål:

  • Er du glad, når du står ud af sengen om morgenen?
  • Er du tilfreds med dit arbejde?
  • Går du nok op i din sundhed – altså efter din egen mening?
  • Er der en god balance mellem arbejde, familie og fritid?
  • Er der plads til bare at være dig?

Det kan være meget forskelligt, hvad vi prioriterer. Du prioriterer måske dit arbejde, din veninde prioriterer familien, og din nabo dyrker sine egne grønsager og motionerer flere gange om ugen.

Det vigtigste er, at du prioriterer det, der har værdi for dig. Og at din veninde og din nabo gør det samme.

Kend dine værdier og optimer dine hverdage

Og det lyder jo nemt, men det er det langt fra altid. For den der hverdag har det med at løbe af med dig, overtage dit liv og give dig en følelse af magtesløshed – i værste fald. Og så er det, du længes efter weekend eller ferie eller det næste afsnit af din favorit Tv-serie.

Som coach og astrolog hjælper jeg dig til at holde af størstedelen af dine 220 hverdage og give dig en følelse af at være herre i dit eget liv. Et af mine mest virkningsfulde værktøjer hjælper dig til at finde ud af, hvad du værdsætter allermest. Dine værdier er nemlig din ultimative guide til at vælge en hverdag, du kan holde af.

Sjette hus i horoskopet er livsområdet for arbejde, dagligdagens vaner og rutiner samt sundhed. Dit horoskop kan således fortælle, hvilken type arbejde du foretrækker, hvad du trives bedst med i hverdagen, og om din dagligdag byder på særlige udfordringer.

Del dette indlæg

Få inspiration til...

hvordan du ved hjælp af refleksion, nærvær og balance skaber energi og overskud til at skifte spor, gå i en ny retning og arbejde dedikeret med det, du finder meningsfuldt. 

Tilmed dig mit nyhedsbrev og få min guide “STOP OP – og kom videre”