Glæde

Tag med Jupiter på opdagelsesrejse og find glæden

Griber du også dig selv i at scrolle nostalgisk gennem billederne fra din sidste rejse til udlandet – for mere end et år siden? Og tjekker du lidt for ofte op på rejsevejledninger og vaccineprognoser i et forsøg på at regne ud, hvornår du igen kan komme ud og rejse?

Eller ærgrer du dig over det foredrag, kursus eller højskoleophold, som endnu engang er sat på pause? I bedste fald med tilbud om et gratis webinar eller et onlinekursus til spotpris som plaster på såret!

Og fællessang og nye playlister fungerer kun som erstatning for live koncerter og musikfestivaler på den korte bane.

Med Jupiter som rejseledsager

Jupiter står for vækst og udvikling. Alt hvad Jupiter kommer i nærheden af vokser. Jupiter kender ingen grænser. Jupiter sætter ikke spørgsmålstegn ved, hvad der er realistisk. Uanset om det er godt eller skidt. Rigtigt eller forkert. Jupiter kan gøre dig dybt frustreret, men også ovenud lykkelig.

Vores behov for vækst og udvikling skal forstås som vores behov for at udvide vores horisont, få nye indsigter – enten ved at rejse eller studere – og dermed bliver klogere på os selv, andre og verden. Når vi bliver klogere, vokser vi som mennesker.

Videbegær, nysgerrighed og behov for eventyr er en del af vores dna, og derfor et det helt naturligt at længes efter oplevelser og ny indsigt.

Men her i genåbningsfasen (forhåbentlig den sidste) anbefaler jeg alligevel, at du stopper op og reflekterer over, om du altid vælger det helt rigtige for dig, når det gælder oplevelser – og af de rigtige grunde. For jo mere ivrig eller desperat du er – afhængig af temperament – jo større er risikoen for at overse eller ignorere, at din længsel måske handler om noget helt andet.

gå på opdagelse i dit indre

Så i stedet for at give efter for din utålmodighed og dine frustrationer, så brug noget tid på at tage på opdagelsesrejse i dit indre.

Hvad gør dig glad? Hvornår er du helt til stede og lever i nuet? Hvornår er fortid og fremtid uden betydning? Hvad giver mening for dig?

Alle former for oplevelser giver energi – fysisk, psykisk og mentalt. Så når du for eksempel længes efter at rejse, kan det handle om, at du får ny inspiration i mødet med andre kulturer, som du kan bruge i din hverdag og i dit virke.

Men hvis det mer handler om, at rejser og oplevelser giver dig et øjebliks adspredelse fra hverdagens trummerum, så anbefaler jeg, at du kigger din hverdag efter i sømmene.

Find glæde og mening

Det hører nemlig med til historien, at Jupiter også symboliserer GLÆDE – den glæde, du mærker helt ind i dit hjerte, når noget giver mening og føles helt rigtigt.

Uden den grundfølelse finder rastløsheden, mistrivslen og pessimismen alt for hurtigt næring. Når du ikke er glad og tilfreds indeni. Når du ikke har en følelse af at bidrage med noget meningsfuldt, have en betydning, gøre en forskel.

Mangler glæden i dit liv, fungerer en nok så oplevelsesrig rejse eller medrivende koncert blot som et plaster på såret. Når du ikke bliver fyldt op i det daglige, vil der efter nogen tid igen opstå et nyt sår, som har brug for et nyt plaster.

Og fordi Jupiter ikke ejer skyggen af realisme og rækker ud efter alt, hvad der giver glæde – også den umiddelbare, kortvarige, ofte ydre glæde – risikerer du kun at fylde dig selv op midlertidigt.

Hvorhen går din rejse mod glæde i hverdagen?

Med udgangspunkt i Jupiter i DIT horoskop hjælper jeg dig som coach og astrolog til en hverdag med større glæde og mening. Hjælper dig til at finde styrken og modet i processen. Hjælper dig til at føle dig hel, målrettet og nyskabende.

Del dette indlæg

Få inspiration til...

hvordan du ved hjælp af refleksion, nærvær og balance skaber energi og overskud til at skifte spor, gå i en ny retning og arbejde dedikeret med det, du finder meningsfuldt. 

Tilmed dig mit nyhedsbrev og få min guide “STOP OP – og kom videre”