Lyt til din indre stemme

Du har sikkert hørt det før. Lyt til din indre stemme. Lyt til din intuition. Lyt til din krop. Mærk efter. Vær autentisk. Følg dit kald.

Oplever du også lige nu endnu et forventningspres?

En indre modstand?

Så tænk i stedet på alt det i dit liv, der gør dig glad, som du har eller har haft succes med, som har givet dig de største ahaoplevelser, visdom og indsigt.

Tænk også på de kriser og svære situationer, du har gennemlevet og som nu er en del af dig. Tænk på alle de skønne mennesker, der er og har været i dit liv.

Mærk følelsen af alt det, som føles rigtigt. Eller engang føltes rigtigt.

Sådan føles det, når du lytter til din indre stemme.

Gode følelser som glæde, succes, kærlighed, ro og balance er tegn på, at du er på rette vej.

Eller hvis du ikke helt er der endnu – fordi det der med at rydde op i dit liv er en proces, der tager tid – så tænk tilbage på situationer, hvor det også var svært, men føltes helt rigtigt bagefter.

Og hvis der stadig sidder en lille stemme inde i dit hoved og råber egoist, så forestil dig det overskud, du igen vil få til at kunne være der for andre.

Får du dårlig samvittighed når du lytter til dig selv? Så læs mit blogindlæg “Længes du efter at være egoistisk” og find det positive i egoisme.

Hvad siger dit horoskop?

Det siger sjældent noget, du ikke ved i forvejen …

Inderst inde …

Alligevel oplever jeg gang på gang, hvor meget det betyder for mine kunder at få bekræftet, at de er ligesom de skal være, at de er på rette vej. Jeg oplever deres lettelse og glæde. Jeg ser dem få nyt mod og nye kræfter.

En tydning af dit horoskop giver dig en unik mulighed for at prioritere dine aktiviteter og lægge en personlig handlingsplan.

Få inspiration til...

hvordan du ved hjælp af refleksion, nærvær og balance skaber energi og overskud til at skifte spor, gå i en ny retning og arbejde dedikeret med det, du finder meningsfuldt. 

Tilmed dig mit nyhedsbrev og få min guide “STOP OP – og kom videre”